Hvem vi er

HB Blikk AS ble etalbert i 2006 av Ola Bergum og John Henninger og har i dag 16 blikkenslagere som jobber i spesialiserte arbeidslag. Med hvert lags spesialekspertise innen sine felt, dekker vi de fleste behov i forhold til fasade, tak eller andre beslagsarbeider på en effektiv måte. 

 

Vår filosofi er simpelthen å være pliktoppfyllende. Vi leverer det vi lover, møter opp til det tidspunktet vi sier at vi skal komme, og gjør jobben til en konkurransedyktig pris. Stolthet i arbeidet og fornøyde kunder er det som gjør det gøy å drive – og er den beste reklamen vi kan få.

Kontakt oss

Hva gjør vi

Utover tilvirkning og montering av beslag og takrenner, er vanlige oppgaver for oss å utføre takarbeid som takomlegg og takreperasjoner. Takjobber av mindre omfang, som montering av taksikringsutsyr, er også blant våre dagligdagse arbeidsoppdrag. Vi har en egen servicebil som kun utfører mindre arbeider som for eksempel lekkasjer og andre service arbeider.

 

Vi utfører arbeid for små og store kunder: Borettslag, entreprenører og større byggeprosjekter, vanlige boligeiere og folk som oppdager at de trenger snøfangere idet snøen bygger seg faretruende opp på takene sine. Kundene våre befinner seg i det sentrale østlandsområdet med Oslo, og ofte i Lillestrøm hvor vi også har verkstedet vårt.

 

Få vår hjelp

Vi holder til i Lillestrøm

Her har vi et stort og velutstyrt verksted, hvor vi gjennomfører beslag etter mål og kan levere spesialløsninger for deg som du kanskje ikke har tenkt på.

Kom gjerne innom oss og ta en titt, så får du et inntrykk av hvem vi er og hva vi kan levere for deg.